به سایت دارالترجمه رسمی شریعتی خوش آمدید.
امروز جمعه ۲۲ آذر ۱۳۹۸

مدت زمان ترجمه مدارک تحصیلی

شما اينجا هستيد : دارالترجمه رسمی شریعتی > اخبار > مدت زمان ترجمه مدارک تحصیلی

مدت زمان ترجمه مدارک تحصیلی ؟ مدت زمان ترجمه مدارک تحصیلی برای هر زبان متفاوت هست ولی معمولا برای زبان انگلیسی ۱ تا ۲ روز و با تاییدات ۴ تا ۶ روز است. ترجمه مدرک موقت؟ مدرک موقتی که روی آن کلمه غیر قابل ترجمه قید نشده باشد ترجمه رسمی می شود. مدرک قابل ترجمه چیست؟ به مدارکی که امکان ترجمه رسمی برای آنان هست مدارک قابل ترجمه می گویند. یعنی کلمه ” مدرک غیر قابل ترجمه است ” روی آن قید نشده باشد ترجمه مدرک دانشگاه آزاد مدارک دانشگاه آزاد با وجود سریال ۱۰ رقمی روی ریزنمره و اصل دانشنامه قابل ترجمه است ترجمه مدرک موقت دانشگاه آزاد به صورت رسمی ترجمه مدرک موقت دانشگاه ازاد ممکن نیست ترجمه مدارک برای سفارت کانادا چه مدارکی باید ترجمه شود  ترجمه مدارک برای مهاجرت به کانادا ترجمه مدارک برای کانادا برای ویزا با مهاجرت متفاوت است ویزا فقط گواهی کار شناسنامه فیش حقوق و سند میخاد اما برای مهاجرت تقریبا باید کل مدارک زندگی رو ترجمه کرد. ترجمه مدرک موقت صرفا با مهر دارالترجمه ممکن است مدرک قابل ترجمه چیست ؟ مدارکی که روی آنها ننوشته قابل ترجمه نیست ، قابل ترجمه هستند چگونه مدارک خود را ترجمه کنیم. بسپارید به یک دارالترجمه رسمی مثل شریعتی

مدت اعتبار مدارک ترجمه شده برای سفارت؟ به طور معمول همه سفارت ها تا سه ماه از ترجمه مدارک رو می پذیرند ولی بعضا بیش از سه ماه نمی گیرند. مثلا مدرکی مثل سند ازدواج و گواهی عدم سوئ پیشینه جزو این موارد هستند .


اخبار 1 فوریه 2019 بدون دیدگاه

مطالب مشابه

دارالترجمه هلندی

دارالترجمه رسمی هلندی در تهران دارالترجمه مورد تایید سفارت هلند در تهران دارالترجمه زبان هلندی در تهران ترجمه زبان هلندی مترجم زبان هلندی در تهران دارالترجمه شریعتی واقع در دوراهی قلهک اولین دارالترجمه زبان هلندی در تهران است . بهترین مترجمین زبان هلندی در اختیار ماست کار ترجمه هلندی شما رو فوری تحویل می دهیم. منتظر حضور شما در دارالترجمه زبان هلندی شریعتی هستیم. دوستان شهرستانی : هر شهر...
13 اکتبر 2019 بدون دیدگاه

مدارک مورد نیاز برای ویزای تحصیلی استرالیا

مدارک مورد نیاز برای ویزای تحصیلی دانشجویی استرالیا ترجمه مدارک مورد نیاز ویزای دانشجویی استرالیا لیست مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای دانشجویی استرالیا شامل: تهیه فیش سفارت اصل و کپی پاسپورت اصل و ترجمه ناتی شناسنامه اصل مدرک IELTS نامه ی پذیرش تحصیلی (Offer letter) گواهی الکترونیکی ثبت نام (eCoE) ترجمه ناتی ریزنمرات و دانشنامه چهار عدد عکس پاسپورتی مدارک مالی مورد نیاز* گواهی سوابق کاری رزومه (CV)...
15 سپتامبر 2019 بدون دیدگاه